Ekspertų konsultacijos verslui ir viešojo sektoriaus atstovams – neatsiejama efektyvios veiklos dedamoji. Klaipėdos valstybinės kolegijos pedagogų – praktikų uždavinys – surinkti ir suteikti naujausią informaciją bei patarimus, kurie užtikrintų rezultatyvų ir efektyvų problemų sprendimą.
Verslo administravimo katedra
Lyderiškumo ugdymas Darbuotojų ir klientų, asmeninių konfliktų valdymas Aktyvaus klausymosi menas “Aš Tave girdžiu” Vidinės motyvacijos įgalinimas Personalo motyvavimas Skirtingų darbuotojų tipų ir kartų valdymas Konfliktų valdymas darbo aplinkoje Rinkos tyrimai Rinkodaros analizė Rinkodaros strategija Rinkodaros planas Inovacijų komercinimas Naujų produktų ir paslaugų kūrimas Verslo modelių kūrimas Naujų produktų ir paslaugų įvedimas į rinką Verslo modelio parinkimas (gido darbe, turizmo paslaugų pateikime ir pan.) Darbo su klientais organizavimas. Klientų aptarnavimo problemos ir jų šalinimo kryptys Aptarnavimo kokybė, standartai Asmeninių finansų valdymas Krovinių gabenimui optimalių maršrutų parinkimas Elektroninio pašto etiketo subtilybės Bendravimas- žmogaus vertybė Microsoft Excel pradžiamokslis Microsoft Excel pažengusiems Verslo dokumentų rengimas teksto rengykle MS Word Prekės ženklo žinomumas ir vertė Verslo modelių suderinamumas ir inovavimas Pardavimai nepardavinėjant Kultūrinio turizmo vystymas: Europos ir Lietuvos kultūros keliai Kultūros paveldas Ekskursijų rengimas ir vedimas Ekskursijos pasirengimo žingsniai Ekskursijų vedimo specifika skirtingomis transporto priemonėmis (autobusu, dviračiu ir kt.) Verslo modelio parinkimas gido darbe Komandos formavimas pasitelkiant miško maudynių praktiką (praktinis užsiėmimas) (nuo balandžio mėnesio) Projektų rengimo etapai Maršrutų, lankytinų vietų sudarymas ArGIS Online funkcija Team building formavimas Renginio organizavimo planavimas Efektyvus bendravimas su žiniasklaida Kartų įvairovės organizacijoje valdymas. Skirtingų kartų darbuotojų įsitraukimas į darbą ir organizacinis įsitraukimas | Verslo administravimo katedra Tel.: 869933862 |
Finansų ir apskaitos katedra
Apskaita biudžetinėse įstaigose Apskaita viešosiose įmonėse Žemės ūkio apskaita Kompiuterizuota apskaita Kompiuterizuotų apskaitos programų pasirinkimas, pritaikymas | Finansų ir apskaitos katedra Tel.: 865538763 |
Maisto technologijų ir mitybos katedra
Asmens higienos reikalavimai maisto įmonėse Sveikatai palankus maistas Sveika gyvensena Maisto priedai, jų efektyvus panaudojimas ir šalutinis poveikis Mokslo žinių ir technologijų pritaikymas saugaus ir sveiko gyvūninės kilmės maisto gamyboje Gyvūninio maisto (mėsos, žuvies, pieno) technologijų naujovės Reikalavimai ekologiškų maisto produktų gamybai Technologinės dokumentacijos tvarkymas maitinimo įmonėse Gaminių maistinės vertės nustatymas ir ženklinimas Funkcionaliųjų produktų kūrimas Lietuvių kalba (kitakalbiams) Sekretorių ir administratorių kalbos kultūra Dalykinių raštų tekstų ypatumai Maisto technologijų specialybės terminų vartojimas anglų k. Maitinimo organizavimas ligoninėse, globos įstaigose ir pensionatuose Geros higienos taisyklių taikymas maitinimo įmonėse Verslo plano rengimas Rinkos tyrimai Naujo produkto įvedimo į rinką strategijos | Maisto technologijų ir mitybos katedra Tel.: 865538385 |