Ekspertų konsultacijos verslui ir viešojo sektoriaus atstovams – neatsiejama efektyvios veiklos dedamoji. Klaipėdos valstybinės kolegijos pedagogų – praktikų uždavinys – surinkti ir suteikti naujausią informaciją bei patarimus, kurie užtikrintų rezultatyvų ir efektyvų problemų sprendimą.

Verslo administravimo katedra

Lyderiškumo ugdymas
Darbuotojų ir klientų, asmeninių konfliktų valdymas
Aktyvaus klausymosi menas “Aš Tave girdžiu”
Vidinės motyvacijos įgalinimas
Personalo motyvavimas
Skirtingų darbuotojų tipų ir kartų valdymas
Konfliktų valdymas darbo aplinkoje
Rinkos tyrimai
Rinkodaros analizė
Rinkodaros strategija
Rinkodaros planas
Inovacijų komercinimas
Naujų produktų ir paslaugų kūrimas
Verslo modelių kūrimas
Naujų produktų ir paslaugų įvedimas į rinką
Verslo modelio parinkimas (gido darbe, turizmo paslaugų pateikime ir pan.)
Darbo su klientais organizavimas.
Klientų aptarnavimo problemos ir jų šalinimo kryptys
Aptarnavimo kokybė, standartai
Asmeninių finansų valdymas
Krovinių gabenimui optimalių maršrutų parinkimas
Elektroninio pašto etiketo subtilybės
Bendravimas- žmogaus vertybė
Microsoft Excel pradžiamokslis
Microsoft Excel pažengusiems
Verslo dokumentų rengimas teksto rengykle MS Word
Prekės ženklo žinomumas ir vertė
Verslo modelių suderinamumas ir inovavimas
Pardavimai nepardavinėjant
Kultūrinio turizmo vystymas: Europos ir Lietuvos kultūros keliai
Kultūros paveldas
Ekskursijų rengimas ir vedimas
Ekskursijos pasirengimo žingsniai
Ekskursijų vedimo specifika skirtingomis transporto priemonėmis (autobusu, dviračiu ir kt.)
Verslo modelio parinkimas gido darbe
Komandos formavimas pasitelkiant miško maudynių praktiką (praktinis užsiėmimas) (nuo balandžio mėnesio)
Projektų rengimo etapai
Maršrutų, lankytinų vietų sudarymas ArGIS Online funkcija
Team building formavimas
Renginio organizavimo planavimas
Efektyvus bendravimas su žiniasklaida
Kartų įvairovės organizacijoje valdymas.
Skirtingų kartų darbuotojų įsitraukimas į darbą ir organizacinis įsitraukimas
Verslo administravimo katedra
Tel.: +37069933862

Finansų ir apskaitos katedra

Apskaita biudžetinėse įstaigose
Apskaita viešosiose įmonėse
Žemės ūkio apskaita
Kompiuterizuota apskaita
Kompiuterizuotų apskaitos programų pasirinkimas, pritaikymas
Finansų ir
apskaitos katedra
Tel.: +37065538763

Maisto technologijų ir mitybos katedra

Asmens higienos reikalavimai maisto įmonėse
Sveikatai palankus maistas
Sveika gyvensena
Maisto priedai, jų efektyvus panaudojimas ir šalutinis poveikis
Mokslo žinių ir technologijų pritaikymas saugaus ir sveiko gyvūninės kilmės maisto gamyboje
Gyvūninio maisto (mėsos, žuvies, pieno) technologijų naujovės
Reikalavimai ekologiškų maisto produktų gamybai
Technologinės dokumentacijos tvarkymas maitinimo įmonėse
Gaminių maistinės vertės nustatymas ir ženklinimas
Funkcionaliųjų produktų kūrimas
Lietuvių kalba (kitakalbiams)
Sekretorių ir administratorių kalbos kultūra
Dalykinių raštų tekstų ypatumai
Maisto technologijų specialybės terminų vartojimas anglų k.
Maitinimo organizavimas ligoninėse, globos įstaigose ir pensionatuose
Geros higienos taisyklių taikymas maitinimo įmonėse
Verslo plano rengimas
Rinkos tyrimai
Naujo produkto įvedimo į rinką strategijos
Maisto technologijų
ir mitybos katedra
Tel.: +37065538385